COMPUTER TOMOGRAF

Examenul computer tomograf reprezinta una dintre cele mai fidele metode de diagnostica atat a afectiunilor neurologice, cat si a afectiunilor oncologice.

RADIOLOGIE DIGITALA

Radiologia veterinara permite o examinare preliminara examinarii computer tomograf pentru a identifica zona de interes major pentru examinarea computer tomograf cu ajutorul aparatului VIMAGO GT30, reducand astfel cat mai mult posibil doza de iradiere a pacientului. 

In acest sens medicii Spitalelor Veterinare Prima Vet sunt asistati de catre aparatura EXAMION, cea mai moderna aparatura in materie de examinare radiologica digitala, oferind astfel rezultate rapide atat medicilor, cat si proprietarilor.

ENDOSCOPIE VETERINARA

Endoscopia revolutioneaza metodele de diagnostic prin simplul fapt ca permite eliminarea completa a inciziilor. Totodata permite vizualizarea magnifiata a cavitatilor si prelevarea de probe biologice, extractii de corp strain, biopsii fara incizii, pacientul avand astfel o recuperare spectaculoasa.

ECOGRAFIE VETERINARA

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, venim in complementaritatea examinarii computer tomograf, in functie de necesitate, cu aparatura ecografica Esaote MyLab, unul dintre cele mai performante aparate ecograf disponibile in Europa,  asistand astfel medicul in diagnosticarea afectiunilor si recomandarea investigatiilor suplimentare in functie de necesitate.

CONTACTEAZA-NE